Klassieke pantalon

Blauw mode biedt altijd nog de klassieke pantalon. Deze pantalon is gemaakt van een polyester of terlenka stof, die goed gewassen kan worden en onderhoudsvriendelijk is. Deze broeken hebben een perfecte pasvorm en een elastische taille.

Sorteren op:
Sorteren op:

Klassieke dames pantalon

Terlenka kwaliteit met een perfecte pasvorm

Een ruim aanbod in verschillende soorten en kleuren seniorenbroeken voor de modebewuste dame. Een frisse uitstraling voor de senior, waarbij draagcomfort en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden verschillende soorten pantalons als: stretch, terlenka, katoenen en viscose kwaliteit gericht op het klassieke en sportieve segment. De senioren van vroeger zijn niet meer te vergelijken met nu, en gaan zich steeds jonger kleden. Dit betekent dat ze er leuker er frisser uitzien en dat is precies waar wij op inspelen. Een perfect passende broek of pantalon is een belangrijk onderdeel voor deze dame omdat zij zich er fijn in moet voelen en moet niet te strak of te los zitten. Onze broeken spelen daar perfect op in. 

Er zijn natuurlijk veel voordelen bij onze broeken met elastiek: 

* Prijs / kwaliteit verhouding (al broeken vanaf €29,90)

* Een mooi aangesloten model, wat zorgt voor de perfecte pasvorm

* Onderhoudsvriendelijk (makkelijk wasbaar, hoeft niet gestreken te worden) 

* Voorzien van een tailleband met elastiek

* Alle broeken en pantalons hebben een korte lengtemaat

* Wasbaar op 40graden

Seniorenbroek.nl heeft betaalbare broeken van verschillende merken: Alica pantaloni, Blauw, Cherryberry, NewFashion, Ilona’s.

Wij hebben een selectie gemaakt uit 5 merken met 7 verschillende soorten broeken, uiteraard zijn er wel veel verschillende soorten kleuren. Onze selectie bestaat uit comfort en kwaliteit broeken die super geschikt zijn voor de senior.

Onze broeken liggen binnen 3 werkdagen bij u thuis op de mat. Wij versturen al GRATIS vanaf een bestelling van €49,90.