Afkoelingsperiode en retourneren

Afkoelingsperiode en retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Heeft u binnen dit termijn uw retour aangemeld, dan heeft u nogmaals 14 dagen om dit daadwerkelijk terug te sturen.

- Het retourneren bij Blauw mode 1959 is voor eigen rekening, u moet zelf de kosten betalen voor het retourneren. Wij sturen echter al GRATIS naar u toe vanaf: €49,00. Om onze kleding zo goedkoop mogelijk te kunnen aanbieden, moeten wij betaald retourneren, of de kleding duurder maken. Daardoor is voor ons de keuze makkelijk gemaakt! We houden onze kleding voordelig, echter is het dan zo dat u zelf de retourkosten moet betalen.

LET OP! Mocht u de artikelen willen omruilen dan is dit echter wel GRATIS. Het kan zijn dat u een verkeerde maat heeft besteld, dat is natuurlijk logisch! Wat moet u doen bij het omruilen: 

  1. Doe de artikelen in de doos, en geef op de bijgeleverde factuur uw wens aan, wat wilt u retour sturen en welk artikel wilt u hiervoor omruilen;
  2. Plak de doos dicht, vouw dit formulier dubbel: ons adres staat dan op de achterzijde en kunt u op de doos plakken.
  3. Lever deze doos vervolgens in bij het dichtstbijzijnde inleverpunt (u mag zelf bepalen met welke verzender u wilt werken)*;
  4. U moet het artikel zelf betalen, bij afhandeling van de retouren boeken wij u het verschuldigde bedrag terug op uw rekening.
  5. *LET OP! Wij boeken u de DHL kosten terug van €5,71, omdat dit de goedkoopste aanbieder is, en wij hier contracten mee hebben. Zo kunnen wij het u weer wat goedkoper maken!

Fa. Blauw mode 1959
EXPEDITIE 
Seizoensweg 66
7532 SL Enschede 

- Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.